Onrevision​

Firmaet blev etableret i 1984 i den lille nordjyske by Skørping, i Rebild kommune (nabo til Aalborg og Mariagerfjord kommuner). Vi har i dag til huse i Nørresundby.

ONreVISION blev overtaget af registreret revisor Jette Nygaard Nielsen pr. 1/7 2010, da revisor Ove Nielsen valgte at gå på pension. Ove Nielsen er stadig tilknyttet som konsulent. Jette har været ansat som revisor hos ONreVISION siden 1993, og har de sidste år inden overtagelsen, haft ansvaret for kundekontakten.

Vi er et velfungerende team, der hver især gør, det vi er bedst til, men samtidig er tæt på hinanden, så vi tager hensyn til helhed og sammenhæng.

Vores hovedområder er:

Som noget nyt, kan vi også tilbyde at udsende dine fakturaer eller andre opkrævninger.

Da mange af vore kunder befinder sig udenfor Skørping, er kontakten til kunderne oftest via mail eller telefon. Vi modtager dagligt materiale fra vore kunder via mail og post. Så vores kundekreds er ikke begrænset til nærområdet.

Vi har kunder over hele landet Og vi kommer gerne ud til dig, hvis du ønsker et personligt møde.

Det er billigere end du tror. Ring eller skriv efter en pris. Vi afregner ikke pr. bilag, men du betaler kun for den tid vi reelt bruger på dine opgaver.

Hos ONreVISION følger vi vore kunder helt igennem.

Revisorerne hos ONreVISION er selvfølgelig uddannede og registrerede. Det er din sikkerhed for kvaliteten hos os.​

Kontakt revisorerne for et

Uforpligtende møde

Vi er ikke blot en billig revisor, men en samarbejdspartner der lægger vægt på kvalitet, overskuelighed og gensidig tillid, og så løser vi opgaverne til tiden. Lad os tage et uforpligtende møde - Ring eller udfyld herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om os

Om du bor i Jylland, på Sjælland, Fyn eller Bornholm, betyder ikke noget. Vi har kunder i hele landet. Vi kommer gerne ud til dig, hvis du ønsker et personligt møde. Kontakt Revisor Jette Nygaard Nielsen på telefon 9839 1500 eller jn@onrevision.dk.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​​ONREVISION, REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB 

Thistedvej 86

9400 Nørresundby

CVR: 33043163

Kontakt os

☎ Tlf.: 9839 1500

​✉ E-mail: jn@onrevision.dk

Telefon- og åbningstider

Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 14:00

Telefontid alle ugens hverdage: 08:00 - 16:00