Rådgivning​

Skifte revisor

Er du træt af de store udgifter til din nuværende revisor? Så skift til ONreVISION! Vi er meget billigere end de store revisorhuse, og sikkert også billigere end din nuværende. Vi hjælper dig igennem skiftet - læs mere om at skifte revisor her.

Forhandling mv.

Vi deltager gerne som din forhandlingspartner overfor pengeinstitutter, myndigheder og andre forretningskontakter. I fællesskab kan vi som regel opnå et
bedre resultat, end hvis du skulle forhandle alene.

Etablering af virksomhed og sanering af idegrundlag og økonomi:

Vi gennemgår dine ideer, forretningsplan og budgetter. Vi hjælper dig med at blive registreret de rigtige steder, så du kan få startet rigtigt op. Vi undersøger også muligheder for diverse støtteordninger og tilskud.​

Administration og organisation

Vi hjælper dig med at reducere omkostinger til administration og unødvendige udgifter i det hele taget. Så kan du koncentrere dig om det, du vil arbejde med.

Bogføring og regnskaber

Vi vil vise dig, hvordan du får sikret en god regnskabsånd fra starten. Det er meget lettere at gøre det rigtigt første gang. Vi kan også udføre dette daglige arbejde for dig, så du kan holde fokus på dine egne arbejdsopgaver med din ide og selskab.

Skattespørgsmål

Har du fået alle dine fradrag med, og har du, ikke mindst, alle indtægterne med. Det er så ærgeligt at få en efterregning fra skat. Vi gennemgår alle dine bilag og regnskaber, og kan også indberette selvangivelsen for dig direkte til skat.

Moms

Kan du fritages for moms, eller hvor ofte skal du indberette til skat? Du får klar besked fra os, hvis der sker ændringer i krav fra skat - eller på baggrund af din omsætning.​

Kontakt revisorerne for et

Uforpligtende møde

Vi er ikke blot en billig revisor, men en samarbejdspartner der lægger vægt på kvalitet, overskuelighed og gensidig tillid, og så løser vi opgaverne til tiden. Lad os tage et uforpligtende møde - Ring eller udfyld herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om os

Om du bor i Jylland, på Sjælland, Fyn eller Bornholm, betyder ikke noget. Vi har kunder i hele landet. Vi kommer gerne ud til dig, hvis du ønsker et personligt møde. Kontakt Revisor Jette Nygaard Nielsen på telefon 9839 1500 eller jn@onrevision.dk.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​​ONREVISION, REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB 

Thistedvej 86

9400 Nørresundby

CVR: 33043163

Kontakt os

☎ Tlf.: 9839 1500

​✉ E-mail: jn@onrevision.dk

Telefon- og åbningstider

Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 14:00

Telefontid alle ugens hverdage: 08:00 - 16:00