Prispolitik​

Vi holder vores priser nede ved at anvende de muligheder, der er billigst - vi modtager gerne dine bilag på mail eller via post. Vi kan selvfølgelig aflevere i en PDF-fil eller helt færdige regnskaber indbundne i mappe eller omslag.

Har du en dyr revisor? Skift til ONreVISION nu. Se lidt om det at skifte revisor her.

Det er umuligt at give en fast pris på en ukendt opgave, og vi vil gerne give dig et rigtigt godt tilbud. Ring eller skriv til revisor Jette Nygaard Nielsen (jn@onrevision.dk) 98 39 15 00. Så tager vi en snak, om hvad du skal bruge af hjælp, og hvad vi skal bruge af oplysninger, for at kunne give dig et godt tilbud. Vi er til at handle med.

Det er billigere end du tror. Ring eller skriv efter en pris. Vi afregner ikke pr. bilag, men du betaler kun for den tid vi reelt bruger på dine opgaver.

  • Om du bor i Hirtshals, Helsingør, Herning eller Handest,
    betyder ikke noget. Vi har i forvejen kunder over hele landet.
    Vi kommer gerne ud til dig hvis du ønsker et personligt møde.
    Kontakt Jette på telefon 98 39 15 00 eller jn@onrevision.dk
    .

Prisen afhænger af, hvor meget du selv har lavet. Som ny kunde hos os, ved vi ikke hvad du selv kan (og vil) lave af bogføring og regnskab. Nogle af vores kunder afleverer blot alle bilag i en mappe, andre har selv lavet bogføringen og regnskabet, og skal kun bruge os som revisor. 

Det vigtigste er, at du selv har en ide om, hvor stor en del, vi skal tage os af. Vi skal også bruge et skøn for antallet af posteringer/bilag, du regner med at komme med. Så er vi allerede kommet meget langt i tilbudsfasen.

Husk at vi kan udføre hele din bogføring, regnskaber, momsangivelse, indberetning til SKAT, revision og årsrapporter/regnskaber - også selvangivelsen kan vi udfylde og indberette.

Vi kommer gerne ud til din virksomhed for at se, hvad opgaven består i. Du er selvfølgelig også meget velkommen til bare at komme forbi os. Vi er beliggende i Nørresundby, men udfører ofte opgaver som revisor i Aalborg

Hvis du sammenligner vores timepris med andre revisorer, bliver du positivt overrasket.

Vore timepriser afhænger af opgaverne.​

Kontakt revisorerne for et

Uforpligtende møde

Vi er ikke blot en billig revisor, men en samarbejdspartner der lægger vægt på kvalitet, overskuelighed og gensidig tillid, og så løser vi opgaverne til tiden. Lad os tage et uforpligtende møde - Ring eller udfyld herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om os

Om du bor i Jylland, på Sjælland, Fyn eller Bornholm, betyder ikke noget. Vi har kunder i hele landet. Vi kommer gerne ud til dig, hvis du ønsker et personligt møde. Kontakt Revisor Jette Nygaard Nielsen på telefon 9839 1500 eller jn@onrevision.dk.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​​ONREVISION, REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB 

Thistedvej 86

9400 Nørresundby

CVR: 33043163

Kontakt os

☎ Tlf.: 9839 1500

​✉ E-mail: jn@onrevision.dk

Telefon- og åbningstider

Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 14:00

Telefontid alle ugens hverdage: 08:00 - 16:00