​Hjælp til regnskab​ - overlad trygt dit regnskab til os

​Hvis du som selvstændig hellere vil lave dit håndværk eller passe dine kunder, kan du trygt overlade regnskab og bogføring til os. En kendt dansk bank siger også, at man skal gøre det, man er bedst til. Så hvis du vil koncentrere dig om din forretning, så kan du få hjælp til regnskab hos os.

​Du mister selvfølgelig ikke overblikket, for vi kan rapportere status lige så ofte, du ønsker. Bilagene med videre sender du blot på en mail - eller propper dem i en almindelig kuvert og sender dem til os.

Du er selvfølgelig også velkommen her hos os i Nørresundby, og vi kommer gerne ud til dig. De fleste af vores kunder bor i omegnen af Frederikshavn og Aalborg og i Nordjylland. Men vi har også kunder i resten af Danmark, og kommer gerne ud til dig, uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller Bornholm.

Moderne revisorfirma hjælper med dit regnskab

​Vi er et moderne team, men vi er helt nede på jorden. Vi taler ikke i revisorsprog, og er der noget, du ikke lige forstår, er vi ikke længere væk end telefonen eller en mail. Vi sætter overskueligheden i højsædet, og benytter derfor vore egne IT-løsninger.​

​Vi tilbyder meget mere end hjælp til regnskab

Har du brug for en revisor i Nordjylland? Vi har blandt andet specialiseret os i nedenstående opgaver:

  • Bogføring
  • Revision
  • Budgettering og opfølgning
  • Skatteopgørelser og -sager
  • Også for private
  • Udvidet selvangivelse

Vi løser også andre opgaver end dem på listen. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget vedrørende dit regnskab eller andet.

Ring eller skriv til os og få en pris. Du kan kontakte os angående hjælp til regnskab på e-mail jn@onrevison.dk eller på telefon 26 31 15 30.

Om os

Kontakt revisorerne for et

Uforpligtende møde

Vi er ikke blot en billig revisor, men en samarbejdspartner der lægger vægt på kvalitet, overskuelighed og gensidig tillid, og så løser vi opgaverne til tiden. Lad os tage et uforpligtende møde - Ring eller udfyld herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om os

Om du bor i Jylland, på Sjælland, Fyn eller Bornholm, betyder ikke noget. Vi har kunder i hele landet. Vi kommer gerne ud til dig, hvis du ønsker et personligt møde. Kontakt Revisor Jette Nygaard Nielsen på telefon 9839 1500 eller jn@onrevision.dk.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​​ONREVISION, REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB 

Thistedvej 86

9400 Nørresundby

CVR: 33043163

Kontakt os

☎ Tlf.: 9839 1500

​✉ E-mail: jn@onrevision.dk

Telefon- og åbningstider

Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 14:00

Telefontid alle ugens hverdage: 08:00 - 16:00