​Bogføring​ til lave priser

Bogføring, regnskab eller dagligt bogholderi?​

Synes du også at det er penge ud af vinduet for din forretning, når du skal sidde og lave regnskab? Du kan garanteret bruge din tid meget bedre ved at passe forretningen og din familie.

Hvis du flytter bogføring og regnskab over til os, skal du aldrig mere tænke på bilag, afstemninger og (moms)regnskab. Det klarer vi løbende. 

Du kan derfor koncentrere dig 100% om det, du gerne vil - nemlig din forretning. Kontakt Jette på telefon 98 39 15 00 eller jn@onrevision.dk.

Lyder det dyrt? Det er det ikke (vi giver dig et godt tilbud på netop din opgave).

Hvad er din egen timeløn? Prøv at opveje din egen tid - hvor meget tid bruger du hver måned på at lave regnskab og bogføring? 

Den tid kan du så frigøre til noget mere interessant, om det så er tid med venner/familie eller tid du kan udvide din forretning for. ​

Vi hjælper med bogføring for kunder i hele landet

Om du bor i Aalborg, Frederikshavn, Nordjylland eller et andet sted i Danmark, betyder ikke noget. Selvom vi er beliggende i Nørresundby, så har vi i forvejen kunder over hele landet.

Vi kommer gerne ud til dig, hvis du ønsker et personligt møde

​Det er nemt og ligetil at outsource bogføring. Du sender bilag (enten fysisk eller via mail) til os. Vi klarer bogføringen, efterhånden som vi modtager dine bilag. Er der problemer undervejs, vil du straks høre fra os.

Med denne løsning, kan du også spare på udgifterne​ til udarbejdelsen af regnskab, da vi allerede har alle data i vores system - hvis du vælger os som din revisor.

Kontakt os og få en god pris

Det er billigere, end du tror. Kontakt os og få en pris på bogføring. Vi afregner ikke pr. bilag, men du betaler kun for den tid vi reelt bruger på dine opgaver. 

Du kan ringe til os på telefon 98 39 15 00 eller sende os en mail på jn@onrevision.dk.

Hos ONreVISION følger vi vore kunder helt igennem. Revisorerne hos ONreVISION er selvfølgelig uddannede og registrerede. Det er din sikkerhed for kvaliteten hos os.​

​Klik her for at få et godt tilbud!

Kontakt revisorerne for et

Uforpligtende møde

Vi er ikke blot en billig revisor, men en samarbejdspartner der lægger vægt på kvalitet, overskuelighed og gensidig tillid, og så løser vi opgaverne til tiden. Lad os tage et uforpligtende møde - Ring eller udfyld herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om os

Om du bor i Jylland, på Sjælland, Fyn eller Bornholm, betyder ikke noget. Vi har kunder i hele landet. Vi kommer gerne ud til dig, hvis du ønsker et personligt møde. Kontakt Revisor Jette Nygaard Nielsen på telefon 9839 1500 eller jn@onrevision.dk.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​​ONREVISION, REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB 

Thistedvej 86

9400 Nørresundby

CVR: 33043163

Kontakt os

☎ Tlf.: 9839 1500

​✉ E-mail: jn@onrevision.dk

Telefon- og åbningstider

Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 14:00

Telefontid alle ugens hverdage: 08:00 - 16:00