​Skatterådgivning – få hjælp til dit skatteregnskab

​​Har du brug for skatterådgivning hos en revisor? Hos ONreVISION kan du få regnskabsassistance af uddannede og registrerede revisorer. Vi tilbyder rådgivning og udarbejder gerne dit skatteregnskab – også kaldet årsregnskab.

Vores kunder er små og mellemstore virksomheder i Nørresundby, Frederikshavn og Aalborg samt mange andre steder i Nordjylland og resten af Danmark.

Kvalificeret skatterådgivning giver dig et overblik

Årsregnskabet er lovpligtigt og skal indsendes til Skat. Det skal skabe et overblik over de økonomiske forhold, og det skal indeholde en beskrivelse af virksomhedens økonomiske aktiviteter i regnskabsåret, herunder en balance- og resultatopgørelse.

Mindre private virksomheder, der ikke er registreret som selskaber, skal indsende sit skatteregnskab sammen med den udvidede selvangivelse omkring den 1. juli hvert år.

Det kan være fordelagtigt at få hjælp af en registreret revisor eller en uddannet bogholder, da loven jævnligt bliver ændret. Dertil kommer, at det kan blive dyrt, hvis der er større fejl i regnskabet – det kan også være fradrag, som du går glip af.

Skatteregnskaber fra aktieselskaber, anpartsselskaber og andre selskabstyper skal normalt påtegnes af en revisor. Regnskaber fra større og mere komplekse selskaber skal altid gennemgås og godkendes af en registreret revisor eller en statsautoriseret revisor.

En registreret revisor er din garanti for kvalitet og for, at dit årsregnskab bliver indberettet korrekt og rettidigt. Samtidig giver en kvalificeret skatterådgivning dig et bedre overblik. Derfor lægger vi vægt på, at vi skal tale i et sprog, som kunderne forstår. Overskuelighed og gennemskuelighed er med andre ord i højsædet hos os.

Få et tilbud på rådgivning og skatteassistance

Kontakt os for at få mere at vide om skatterådgivning og årsregnskaber. Vi har konkurrencedygtige priser og laver gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på tlf. 98 39 15 00 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail jn@onrevision.dk.

​​

Kontakt revisorerne for et

Uforpligtende møde

Vi er ikke blot en billig revisor, men en samarbejdspartner der lægger vægt på kvalitet, overskuelighed og gensidig tillid, og så løser vi opgaverne til tiden. Lad os tage et uforpligtende møde - Ring eller udfyld herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om os

Om du bor i Jylland, på Sjælland, Fyn eller Bornholm, betyder ikke noget. Vi har kunder i hele landet. Vi kommer gerne ud til dig, hvis du ønsker et personligt møde. Kontakt Revisor Jette Nygaard Nielsen på telefon 9839 1500 eller jn@onrevision.dk.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​​ONREVISION, REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB 

Thistedvej 86

9400 Nørresundby

CVR: 33043163

Kontakt os

☎ Tlf.: 9839 1500

​✉ E-mail: jn@onrevision.dk

Telefon- og åbningstider

Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 14:00

Telefontid alle ugens hverdage: 08:00 - 16:00