Skatteregnskab for virksomheder​

​Har du brug for hjælp til udarbejdelse af dit skatteregnskab, så er du kommet til det helt rette firma. Hos ONreVISION står vi klar til at hjælpe dig med revision og regnskab i blandt andet Nørresundby, Aalborg, Frederikshavn og hele det øvrige Nordjylland, men vi hjælper også gerne kunder i resten af landet.

Vi har mere end 35 års erfaring inden for vores fag, og vi lægger stor vægt på personlig service og kompetent rådgivning.

Hvad er et skatteregnskab?

Et skatteregnskab er et regnskab, der skal udarbejdes efter reglerne i skattelovgivningen. Regnskabet har til formål at dokumentere, hvor meget din virksomhed skal betale i skat i det pågældende år.

For personligt ejede virksomheder, for eksempel enkeltmandsvirksomheder, dækker et skatteregnskab over det indkomstår, som indberettes via oplysningsskemaet til Skattestyrelsen. 

For virksomheder, for eksempel ApS, IVS eller A/S, skal der udarbejdes et årsregnskab efter årsregnskabsloven, og her vil et skatteregnskab som regel blive udarbejdet i samme forbindelse.

Et skatteregnskab består som udgangspunkt af en opgørelse af tre forskellige dele:

  • Indtægter og udgifter for indkomståret samt nettoresultatet
  • Aktiver og passiver
  • kapitalforklaring

Har du brug for hjælp? Så kontakt os gerne allerede i dag

Hvis du har brug for professionel hjælp til dit skatteregnskab, så du kan være helt sikker på, at regnskabet bliver udført korrekt, og så du kan bruge din tid på noget andet, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan tilbyde skarpe priser på vores hjælp, idet vi hverken har udgifter til kontorbygninger eller dyre biler.

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, eller har du nogle spørgsmål, hører vi således meget gerne fra dig.​

Du kan ringe til os på tlf. 98 39 15 00 eller skrive til os på e-mail jn@onrevision.dk.

Kontakt revisorerne for et

Uforpligtende møde

Vi er ikke blot en billig revisor, men en samarbejdspartner der lægger vægt på kvalitet, overskuelighed og gensidig tillid, og så løser vi opgaverne til tiden. Lad os tage et uforpligtende møde - Ring eller udfyld herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om os

Om du bor i Jylland, på Sjælland, Fyn eller Bornholm, betyder ikke noget. Vi har kunder i hele landet. Vi kommer gerne ud til dig, hvis du ønsker et personligt møde. Kontakt Revisor Jette Nygaard Nielsen på telefon 9839 1500 eller jn@onrevision.dk.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​​ONREVISION, REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB 

Thistedvej 86

9400 Nørresundby

CVR: 33043163

Kontakt os

☎ Tlf.: 9839 1500

​✉ E-mail: jn@onrevision.dk

Telefon- og åbningstider

Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 14:00

Telefontid alle ugens hverdage: 08:00 - 16:00