Huskøb​

Vi kan hjælpe dig med opstilling af budgetter til bank, sparekasse eller realkreditforeninger.

Et budget med alle udgifter og indtægter udarbejdet korrekt giver långiver indtryk af, at du har tænkt over økonomien, og at den hænger sammen.

Vi vil også kunne hjælpe dig med at finde besparelser i dit private budget, forud for et evt. huskøb. Eller hjælpe med at få små-lån og diverse overtræk lagt sammen til et bedre lån.​

Vi kan selvfølgelig ikke garantere at långiver vil låne dig pengene, men igen er et velovervejet og komplet budget med til at fremstå velforberedt til mødet med dem.

Udlejer du helt eller delvist din bolig eller bil, og er i tvivl om hvordan du klarer skat og selvangivelse, skal du blot kontakte os.​

Kontakt revisorerne for et

Uforpligtende møde

Vi er ikke blot en billig revisor, men en samarbejdspartner der lægger vægt på kvalitet, overskuelighed og gensidig tillid, og så løser vi opgaverne til tiden. Lad os tage et uforpligtende møde - Ring eller udfyld herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om os

Om du bor i Jylland, på Sjælland, Fyn eller Bornholm, betyder ikke noget. Vi har kunder i hele landet. Vi kommer gerne ud til dig, hvis du ønsker et personligt møde. Kontakt Revisor Jette Nygaard Nielsen på telefon 9839 1500 eller jn@onrevision.dk.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​​ONREVISION, REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB 

Thistedvej 86

9400 Nørresundby

CVR: 33043163

Kontakt os

☎ Tlf.: 9839 1500

​✉ E-mail: jn@onrevision.dk

Telefon- og åbningstider

Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 14:00

Telefontid alle ugens hverdage: 08:00 - 16:00